CSR

Vi tager vores sociale, etiske og miljømæssige ansvar alvorligt.

Vi har ansvaret med os når vi flytter dit gods

Det lange lys er tændt. Derfor arbejder vi med en omfattende CSR-politik, der udmønter sig i store fordele for dig, os og vores fælles samfund.

Her er et udvalg af de principper, vi påtager os for at leve op til vores ansvar. Vi håber, de kan være med til at vække genklang i resten af transportbranchen:

  • En god arbejdsplads for alle

Vi insisterer på at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, der tilfører positiv værdi til vores kollegaer og de mennesker, vi møder på vores vej. Derfor tillader vi ikke forskelsbehandling baseret på etnicitet, religion, tro, køn, ægteskabelig status, alder, politisk ståsted, handicap, sundhed eller seksuel orientering. Og vi forventer samme indstilling hos vores nære samarbejdspartnere.

  • Styr på papirarbejdet

Vi garanterer, at den gældende lovgivning til stadighed bliver overholdt. Det betyder blandt andet, at alle nødvendige tilladelser, beviser, attester, certifikater og forsikringspapirer altid er i orden.

  • Grøn forskel

Vi skærper kontinuerligt vores grønne profil ved at indarbejde nye og forbedrede miljøhensyn i alle aspekter af virksomhedens drift. Derfor uddanner vi fx vores vognmænd og chauffører i energirigtig kørsel, der sparer på CO2-regnskabet, og derfor er vores kontorer grønne og effektive, når det kommer til at spare på el, varme og vand.

Beregn din pris

Vælg rute

Vælg afhentningstidspunkt

Vi afhenter dit gods i det valgte tidsrum

2-timers interval fra det valgte tidspunkt

Afhentningstidspunkt skal overholde disse regler:
  • Tidligst om 15 minutter
  • Tidligst kl 06:00 på hverdage, kl 09:00 om lørdagen og kl 10:00 om søndagen
  • Senest kl 20:00 på alle dage
  • Vi kører også på andre tidspunkter, lav en aftale på 4x42 inden kl 15:00

Her ses en Mini Trans lastbil på besøg i skolegården

Med omtanke for omverdenen

Vi er dedikerede, når det kommer til at sætte et positivt aftryk i verden. Vi er gået bort fra at støtte organisationer, der allerede gør en vigtig forskel i samfundet. Og i stedet går vi mere målrettet til opgaven. Vi arbejder direkte med de svageste i trafikken, når vi besøger skoler og viser børn og lærere, hvad man skal gøre når man kommer tæt på en lastbil i trafikken. Børnene får lov at komme ombord i lastbilen og med egne øjne opleve, hvor svært det er at se deres kammerat, på cyklen lige ved siden af.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om vores øvrige CSR-politik – fx om arbejdssikkerhed, anti-korruption eller børnearbejde? Så er du velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@minitrans.dk.