Kontokunde hos Mini Trans

Nyd godt af alle fordelene som kontokunde

Organiser din transport nemmere med et login

Som kontokunde kan du drage fordel af vores online bookingsystem, der gør det lettere at organisere og effektivisere din virksomheds transport. Med et kundelogin kan du booke transport og få et overblik over alt fra afhentnings- og leveringstidspunkter til priser og andre relevante informationer. Nemt, hurtigt og overskueligt.

Kontakt os for at blive kontokunde

Vi opretter dig meget gerne som kunde i systemet, hvis du ønsker at booke transport som kontokunde. Ring os op på 42 42 42 42, så sørger vi for at oprette dig. Vi giver gerne en demonstration af hvad systemet kan, og snakker gerne med om særlige omstændigheder, hvis din virksomhed har nogle unikke transportbehov. Hvis du allerede er kunde og gerne vil have et login, så skriv til login@minitrans.dk. den mail du sender fra, opretter vi som bruger og skriv hvilket kontonummer du vil booke fra.

Book & beregn som erhverv uden login

Du kan sagtens booke transport med Mini Trans uden et erhvervslogin. Få et godt tilbud og book gennem vores beregner her

Det kan du som kontokunde

Vores bookingsystem er udviklet til at understøtte vores kunder med den erfaring vi har gjort os med over 55 år i branchen. Vi udvikler og opdaterer hele tiden bookingsystemets funktioner for at sikre dets fleksibilitet, så du kan få mest muligt ud af tjenesten.

Blandt andet kan du:

  • Tilknytte flere medarbejdere til samme bookingkonto & flere bookingkontoer gennem samme login
  • Underafdelinger i din virksomhed kan få sin egen bookingkonto
  • Lave særaftaler med Mini Trans når vi kender dine transportbehov

Prøv en tur

Vil du gerne blive kontokunde? Hvis du booker en tur med Mini Trans som erhvervsbruger uden brug af en konto, vil vi spørge dig om du er interesseret i at oprette en konto. Du kan også kontakte os på 4x42, vi tager altid gerne en snak om din virksomheds transportbehov.

Beregn din pris

Vælg rute

Vælg afhentningstidspunkt

Vi afhenter dit gods i det valgte tidsrum

2-timers interval fra det valgte tidspunkt

Afhentningstidspunkt skal overholde disse regler:
  • Tidligst om 15 minutter
  • Tidligst kl 06:30 på hverdage, kl 09:00 om lørdagen og kl 10:00 om søndagen
  • Senest kl 19:30 på alle dage